keskiviikko 20. lokakuuta 2021

Haista paska joka julkisesti jaat ryssäläisiä stalinistisia tulkintoja, ryssäläisine valheinesi, tyypillistä yleensä myös että esiinnytään nimimerkin takaa eli kannon takaa ampuen ryssäläisiä valheita Suomen ja Ryssän välisistä suhteista ja historiasta

Haista paska  joka julkisesti jaat ryssäläisiä stalinistisia tulkintoja, ryssäläisine valheinesi, tyypillistä yleensä myös että esiinnytään nimimerkin takaa eli kannon takaa ampuen ryssäläisiä valheita Suomen ja Ryssän välisistä suhteista ja historiastaKun puhutaan polttamisista ja tuhoista, niin ensisijassa miehittäjä-Ryssä Suomea poltti ja poltatti niin talvi- kuin jatkosodassakin, sekä riisti vielä n 15% alueistamme.
Saksa auttoi alueidemme puolustamisessa n. 200 000 miehellä, huomattavalla ase- ja ruokahuollolla.
Suomen irtaantuessa sodista olimme historiamme suhteessa parhaiten varustautuneessa tilassa.
Se että ns Lapin operaatiossa muutama täipesä paloi vetäytymisvaiheessa, on vain Ryssän ja kenraali Siilasvuon vika, kun vastoin marskin käskyä piti tapattaa n 800 suomalaista teinipoikaa ko operaatiossa, kun ko hommaan ei aikuisia saatu eli jarruttamaan (huomio) saksalaisia pääsemästä kotiinsa. Siitä ja vain siitä oli kyse + että saataisiin saksalaisvihaa aikaiseksi, kun Ryssää ei saanut enää vihata ;).
Et kai niin kusipää ole että kuvittelet että suomalaisetkaan vetäytyessään eivät olisi paikkoja tuleen laittaneet. Suomihan poltatti samoin vetäytyessään miehitetyiksi joutuvilta alueilta. Ilmari Kianto ko hommia vastusti niin joutui leimatuksi desantiksi.

Joten muistetaan faktat oikein:


Seppo Lehto historioitsija
Tampere
-----------------------------
Kaatuneiden muistopäivä on joka päivä, kuten joka päivä pitää muistaa tehdä töitä miehitettyjen alueidemme palauttamiseksi
--------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti